Facebook English English
Nevşehir

ÇİN HALK CUMHURİYETİ ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 02.05.2018 tarihli 17053808 -724.01.01.-E.1206279 sayılı yazısında, Sayın Bakanımız ve beraberindeki bir heyet ile birlikte, 2. Çin Halk Cumhuriyeti’ne (ÇHC) resmi bir ziyaret gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Söz konusu ziyaret kapsamında ÇHC Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Kalite Denetimi, Kontrol ve Karantina Genel İdaresi veya dengi kurum yetkilileri ile de ikili görüşmelerde bulunmasının öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Söz konusu toplantı kapsamında hazırlanacak dosyalarda kullanılmak üzere bilgi notları talep edilmekte olup, üyelerimizin konuya ilişkin görüşlerinin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na iletilmek üzere, en geç 11 Mayıs 2018 tarihine kadar Odamıza(E-posta: u.kul@ntso.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

DERGİLERİMİZ