Facebook English English
Nevşehir

KIRIKKALE 1. TARIM, HAYVANCILIK VE TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI

Kırıkkale Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı, Bölgesinde büyüme kaydeden, gelişme gösteren ve bölgenin tarım konusundaki en önemli traktör, zirai donanımlar, mekanizasyon ekipmanları, sulama sistemleri, seracılık, hayvancılık ekipmanları, bahçecilik, fidancılık konularında ve sektörün en önemli firmalarının katıldığı Kırıkkale Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı bölge ticaretine olumlu katkılar sağlayacaktır.

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kırıkkale Ticaret Borsası, Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırıkkale Ziraat Odası, Kırıkkale Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin destekleri ile hazırlanan;  Art Fuar Org. Tic. Ltd. Şti tarafından düzenlenen Kırıkkale 1. Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nın açılışı 26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 14.00’de Cumartesi Kapalı Pazar Alanın’dagerçekleştirilecektir.

Girişlerin ücretsiz olduğu Kırıkkale 1. Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı;

26-27-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında:10.00 – 17.00 arası

29 Mayıs 2016 tarihinde                      :10.00 – 16.00 saatleri arası ziyaret edilebilecektir.

NOT:Ziyaretçi delegasyonu oluşturmanız halinde BEDELİ ORGANİZATÖR FİRMA (Art Fuar Organizasyonu) tarafından karşılanmak üzere Otobüs, Midibüs, Minibüs talebiniz için organizatör firma ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İrtibat Numarası: 05326314798

DERGİLERİMİZ