Facebook English English
Nevşehir

NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN PARMAKSIZ’A ZİYARETv

NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN PARMAKSIZ’A ZİYARET

Nevşehir Gazeteciler  Cemiyeti Yönetim Kurulu  Üyeleri , Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel  Kurul  sonrasında  Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Bayram Ekici ve Yönetim Kurulu Üyeleri  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı  makamında ziyaret etti.

NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı  Aydoğan  ve Cemiyet Yönetim Kurulu  üyelerinin bulunduğu toplantıda, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve haklarının korunmasına yönelik çalışmaların yanı sıra  birlik ve beraberliğe önem verdiklerini belirten Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram  Ekici, “Nevşehir’deki  gazeteci arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Amacımız tek çatı altında birleşmek.” Dedi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’da , yeni yönetimi kutlayarak, “Tüm zorlukların üstesinden birlik ve beraberlikle gelinir. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’da  geldiği noktaya birlik ve beraberliğinden aldığı güçle gelmiştir. Bu gün NTSO Siyaset üstü güç olmayı birlik ve beraberliği ile sağlıyor. “ dedi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı  Seyit İnce’yi ziyaret etti.

Meclis Başkanı Seyit İnce’de  sivil toplum  örgütlerinin birlik ve beraberliğinin şehir menfaatleri için önemine dikkat çekerek, iki ayrı gazeteciler cemiyetinin birleşmesinin yanında  Nevşehir ‘de bulunan sivil toplum örgütlerinin birlikte  çalışması gerektiğini dile getirdi.

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ