Facebook English English
Nevşehir

VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL

Nevşehir ‘de vergi rekortmeni olan  şirketlere düzenlenen törenle plaket verildi.

Nevşehir Defterdarlığı tarafından düzenlenen törene  Nevşehir Valisi  Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı  Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  M. Arif Parmaksız  daire müdürleri ve  vergi mükellefleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan  Nevşehir Defterdarı  Hatice İşcen Ercoşman,  her yıl  Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından  verginin toplumun tüm kesimlere benimsetilmesi,vergilerin gönüllü olarak ödeme alışkanlığının sağlanması amacıyla  Vergi Haftası’nın kutlandığını  ve bu yıl 25. sinin gerçekleştirildiğini  belirterek,  vergi rekortmenlerine ve vergisini ödeyen tüm mükelleflere teşekkür etti.

Daha sonra sözalan  Vali Mehmet Ceylan’da toplumsal barışın sağlanması için kazancın vergilendirilmesinin çok önemli olduğuna dikkati çekerek , “Yaşanabilir bir ülke için vergilendirilmiş kazanç önemlidir. Ben de şehrimizde  kazancı  oranında vergisini veren tüm müteşebbislerimizi  kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından  Kurumlar Vergisi birincisi Altın İplik Deri Konfeksiyon Limited Şirketi  Sahibi  Muzaffer Atılgan’a Vali Mehmet Ceylan,  Kurumlar vergisi ikincisi Apak Pazarlama ve Gıda sanayi Şirketi yetkilisine Jandarma  Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Kurumlar Vergisi Üçüncüsü Turasan Pazarlama Sanayi yetkilisine Cumhuriyet Savcısı Osman Nuri Güler, Gelir Vergisi üçüncüsü Nebil Tahincioğlu’na İl Emniyet  Müdürü Metin Kalayoğlu , Kurumlar vergisi dördüncüsü Anka Meijer tohumculuk  Müdürü Nejmi İnan’a Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  M.Arif Parmaksız tarafından plaketleri verildi.

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ