Facebook English English
Nevşehir

SGK İL MÜDÜRÜ YIKARBABA’DAN NTSO’YA ZİYARET

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Odamız Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan ile bir süre görüştü.

SGK İL Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba,Sosyal Güvenlik Kurumu’nun çalışmaları  konusunda bilgi verirken, Nevşehir’de  bulunan kurum ve kuruluşları  yeni mevzuatlar konusunda bilgilendirmek amacıyla paneller ve çalışmalar yapıldığına dikkati çekerek, “Nevşehir’de bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, iş dünyasından da arzu ettiğimiz desteği ve ilgiyi görmekten memnunuz.” Dedi.

SGK İl Müdürü Yıkarbaba,  Eski Bağkur Binası’nın yıkılarak yeni ve modern bir hizmet binası yapılmasının hedeflendiğini dile getirdi.

NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nevşehir’deki tümü kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduğunu Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılacak tüm işbirliği projelerine de Ticaret ve Sanayi Odası’nın destek vermeye hazır olduğunu  söyledi.

DERGİLERİMİZ