Facebook English English
Nevşehir

MECLİS BAŞKANI İNCE’DEN BİR DİZİ ZİYARET

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Meclis Başkan Vekili Zafer İnanır ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  KOSGEB, SGK ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden İnce,  KOSGEB İl Müdürü  Necati Günaydın, SGK il Müdürü Kemal Duran ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekinci  ile görüştü.

İNCE’DEN KOSGEB ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı  Seyit İnce Kısa adı  KOSGEB olan  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Nevşehir Müdürlüğü görevine getirilen  Necati Günaydın’ı ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Zafer İnanır ile birlikte  KOSGEB Müdürü  Necati Günaydın’a  “Hayırlı  Olsun” ziyaretinde bulunan Meclis Başkanı  Seyit İnce, Nevşehir Sanayisi ve Ekonomisi hakkında Günaydın’a bilgi verirken,  NTSO’nun Nevşehir’de Sanayi ve İşletmelerin gelişmesi için  KOSGEB’ her türlü  işbirliğine ve desteğe  hazır olduğunu dile getirdi.

KOSGEB Müdürü  Necati Günaydın’da  Nevşehir’de ki sanayi firmaları ile görüşmelere başlandığını, Nevşehir Sanayisinin gelişmesinin memnunluk verici düzeyde olduğunu belirterek, “ Amacımız  Nevşehir İşletmeleri’ne AR-GE, İNOVASYON ve İŞBİRLİĞİ- GÜÇ BİRLİĞİ  projelerini tanıtmak ve bu projelerden  destek sağlayabilmek” dedi.

SGK MÜDÜRÜ DURAN’A ZİYARET

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce Sosyal Güvenlik Kurumu Nevşehir İl Müdürü  Kemal Duran’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

NTSO Meclis Başkan Vekili Zafer İnce ile birlikte  SGK Müdürü  Kemal Duran’ı ziyaret eden  Meclis Başkanı İnce çalışmalar hakkında  Duran’dan bilgi aldı.

SGK Müdürü  Kemal Duran Hükümet tarafından hazırlanan  “Torba Yasa” nınBağ-Kur ve SGK Mükelleflerinin borçlarının yapılandırılması ile ilgili  beklentiye soktuğunu belirterek “Bu yasanın çıkması ile  çalışmalarımızın yoğunlaşmasını bekliyoruz. “ dedi

SGK Müdürü  Kemal Duran, İşverenlere yönelik çalışmalar konusunda NTSO’nun her zaman desteğini  gördüklerini ifade ederek, “NTSO gerek çalışan gerekse işverenlerin eğitilmesi ve yeni yönetmeliklerin duyurulması konusunda bizlere her türlü desteği sağlıyor.” Şeklinde konuşarak emeklilik işlemleri konusunda da  sigortalıları uyararak , emeklilik yaşı gelenlerin 2 yıl öncesinden kuruma başvuruda bulunmalarının  işlemlerinde oluşabilecekleri aksaklıklar ve dosya birleştirmeleri konusunda zaman kazanmalarını istedi.

GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETİ

“HEPİMİZ BU ŞEHİR VE ŞEHRİN İNSANLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Cemiyet Başkanı  Bayram Ekinci ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüştü.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Zafer İnanır ile birlikte Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Meclis Başkanı Seyit İnce,  Nevşehir’de görev yapan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanı sıra, Sivil Toplum Örgütleri’nin Derneklerin ve Medya Mensuplarının bu şehir  ve bu şehrin insanı için çalıştığını belirterek, “Hepimiz bu şehrin gelişmesi, daha iyi ve huzurlu bir şekilde yaşanabilmesi için çalışıyoruz. Gazeteci arkadaşlarımız da bu çalışmalarımızda bizlere eksiklerimizi gösterip, çalışmalarımızda ışık tutuyor.” Dedi.

Nevşehir Gazateciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekinci’de Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetimi’nin  çalışmaları hakkında bilgi verirken, “Amacımız meslektaşlarımızın ulusal standartlarda mesleklerini icra edebilmesi, bunun için  yeni proje ve çalışmalarımız sürüyor.” Dedi.

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ