NTSO’DA BAYRAMLAŞMA -
Facebook English English
Nevşehir

NTSO’DA BAYRAMLAŞMA

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen Bayramlaşma Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda gerçekleşti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan , Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe,  MHP İl Başkanı Göksel Taşçının ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın da katıldığı bayramlaşmada Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, konukları ağırladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın birlikte düzenledikleri bayramlaşmaya, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları’nın yanı sıra Ticaret Odası ve Borsa üyeleri katıldı.

Bayramlaşmaya katılanlarla tek tek bayramlaşan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir’deki kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içerisinde bulunmasının önemli olduğunu söyledi.

Yoğun bir katılımın gözlendiği bayramlaşma yaklaşık iki saat sürdü ..

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ