Chp Nevşehir Belediye Başkan Adayı Sağlamer’den Ntso’ya Ziyaret -
Facebook English English
Nevşehir

Chp Nevşehir Belediye Başkan Adayı Sağlamer’den Ntso’ya Ziyaret

Cumhuriyet halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı  Serkan Sağlamer  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı  makamında ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş, yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Dirikoç, Ali Öztürk, İsmail Yağmuroğlu ile birlikte  NTSO Yönetim Kurulu  Başkanı M.Arif Parmaksız’ı  ziyaret eden CHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Sağlamer  Parmaksız ile bir süre görüştü.

Tüm Belediye Başkan Adaylarının, Nevşehir’e hizmet etme amacını taşıdıklarına inandıklarını belirten Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız,önümüzdeki seçimlerin ve  seçim sürecinin Nevşehir’e yakışır bir havada geçmesinin her şeyden önemli olduğuna dikkati çekerek, CHP Belediye Başkan Adayı  Serkan Sağlamer’e başarılar diledi.

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ