Facebook English English
Nevşehir

Odamızca İftar Yemeği Düzenlendi

Ramazan ayının 28. Gecesi olan 05 Mayıs Pazartesi günü Odamızca iftar yemeği düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun onurlandırdığı iftar yemeğinde ilimiz protokolünün önde gelen isimleri, birçok oda ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve Odamız üyeleri bir araya geldiler.

Bütün Oda üyelerimizin davet edildiği ve yaklaşık 1200 üyemizin katıldığı yemeğin ardından konuşma yapan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız ;  Ramazan ayının birleştirici, kaynaştırıcı bir özelliğinin de bulunduğundan bahsederek yeni yönetim yapımızla bütün Nevşehir’e hep birlikte hizmet edeceklerini belirterek üyelerinin yaklaşan Ramazan Bayramlarını da kutladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise konuşmalarında Nevşehir’in kendi nazarında hep ayrı bir yerinin olduğundan bahsederek ilimize olan sevgisini dile getirdi, ayrıca yeni tamamlanan TOBB seçimlerinin memleketimize hayırlı olmasını temenni eden Hisarcıklıoğlu M.Arif Parmaksız başta olmak üzere bütün Oda Borsa Delegelerine teşekkür etti.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız M.Arif Parmaksızın kendi iradesi ile TOBB Yönetimine girmek istemediğini , GTİAŞ’nin işlerindeki yoğunluğun önümüzdeki dönemde daha da artacağını belirterek kendisinden müsaade istediğini belirten Hisarcıklıoğlu başkanınızı canı gönülden tebrik ediyorum, sizde edin diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

Yemeğin ardından Ticaret Borsasında incelemelerde bulunan TOBB Başkanı Meclis Üyeleri ile toplantı yapmak için Odamıza geçti.

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ