Facebook English English
Nevşehir

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Milli kurtuluş savaşımızın başladığı , Büyük Millet Meclisinin açıldığı büyük günün 93. Yıl dönümünü hep birlikte kutlamamın gururunu yaşıyoruz.

Kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine inanan Atatürk, “Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak” demiş ve Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan’ı Türk Milleti’nin aydınlık geleceği olarak gördüğü çocuklarımıza armağan etmiştir.

Bizim de Oda olarak en büyük gayelerimizden birisi çocuklarımızın, sağlıklı, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleridir.

Bu duygularla sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, sevgiler saygılar sunuyorum.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası

M.Arif PARMAKSIZ