Facebook English English
Nevşehir

Romanyalı Öğretmenlerin NTSO ziyareti

Nevşehir Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından hazırlanan AB projesi kapsamında Nevşehir’e gelen Romanyalı Meslek Lisesi öğretmenleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif PARMAKSIZ’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Türkiye’de bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yapısı ve işleyişi hakkında bilgiler veren Arif Parmaksız, ayrıca ilimizin ekonomik yapısı ile Oda faaliyetleri hakkındaki bilgileri misafirlere anlattı.

AB projesi kapsamında Nevşehir Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi’nin misafiri olarak ilimizde bulunan Romanyalı meslek lisesi öğretmenleri, aldıkları bilgilerden dolayı teşekkür ederek NTSO’dan ayrıldılar

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ