Facebook English English
Nevşehir

Parmaksız , Marmaris'te Balevinin Açılışına Katıldı

Marmaris Ticaret Odası’nın desteğiyle kurulan Balevi’nin açılışı Marmaris’in Osmaniye Köyü’nde gerçekleştirildi. Açılışa TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Arif Parmaksız katıldı.

Hisarcıklıoğlu açılışta yaptığı konuşmada Marmaris’in sahip olduğu imkanlara ve doğal güzelliklere dikkat çekerek, “Allah bu coğrafyaya herşeyi vermiş. Anadolu’nun bozkırıyla mukayese edildiğinde ne kadar bereketli topraklarda yaşadığınızı fark edersiniz” diye konuştu.

İlçenin zenginliklerinin ortaya çıkması için Marmaris Ticaret Odası’nın önemli çalışmalar yaptığını anlatan Hisarcıklıoğlu, başta Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da konuşmasında Atatürk’ün “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden yaşamayı alışkanlık haline getirenler, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, sonra da istikballerini kaybederler” sözünü hatırlatarak, üretimin önemine değindi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu çalışmalarından dolayı öven Bakan Günay, “Yeni projeleri dört bir tarafa yayan, ülke üretimini dünyaya tanıtmak isteyen Rifat beye çok teşekkür ediyorum” dedi.
Balın kalitesiyle özünü bozmadan üretim yapılması gerektiğini belirten Günay, kalitenin yanı sıra, sunumunun da ambalajının da daha nitelikli hale getirilmesi üzerinde durdu.

Haber Resimleri

DERGİLERİMİZ