İSTANBUL TİCARET ODASI’NDAN HANNOVER SANAYİ FUARI DUYURUSU -
Facebook English English
Nevşehir

İSTANBUL TİCARET ODASI’NDAN HANNOVER SANAYİ FUARI DUYURUSU

İstanbul Ticaret Odası bir açıklama yaparak Ekonomi Bakanlığı’nın verdiği görev ve yetki ile Hannover 2014 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nun 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında her yıl olduğu gibi bu yılda  İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceğini duyurdu.

Duyuru’da her yıl ortalama  5 bin firmayı ağırlayan 150 bin’e yakın profesyonel ziyaretçi sayısı ile Avrupa’nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı’na  bu yıl da 4. Ve 6. Salonlarda  bin metrekareyi aşkın alanda katılım gerçekleştirileceği söz konusu fuar için katılım bedelinin 520 Euro/metrekare olarak belirlendiği ve fuara minimum 12 metrekare ile katılım sağlanabileceği belirtildi. Fuar yüzde 50 devlet desteği kapsamında olup teşvik takip işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütülecek.

DERGİLERİMİZ