Facebook English English
Nevşehir

RUSYA ULYANOVSKİ BÖLGESİ’NİN TANITIMI İSTANBUL TOBB PLAZA’DA YAPILACAK

Kısa adı DEİK olan  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından yapılan bir açıklamada Rusya Federasyonu ile Türkiye arasındaki ikili ticaret hacminin oldukça iyi seviyelere ulaştığı önümüzdeki dönemlerde  özellikle Rusya Federasyonu’nun değişik bölgeleri  ile ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine her iki ülke tarafından önem verildiği bildirildi.

DEİK Bünyesi’nde kurulmuş olan Türk-Rus İş konseyi son dönemde geliştirilen faaliyetlerinde iki ülke iş çevreleri arasında bölgesel düzeyde yeni işbirliklerinin oluşturulmasına vesile olacak etkinliklerin yer verilmesine özen gösterildiğini  belirtti.

Bu çerçevede DEİK Türk-Rus İş konseyi tarafından  Rusya Federasyonu Ulyanovsk Bölgesi Valisi Sergey Morozov Başkanlığı’ndaki heyetin katılı ile  4 Aralık 2013 tarihinde İstanbul TOBB Plaza’da Ulyanovsk Bölgesi’nin Tanıtım Toplantısı’nın organize edileceği bildirildi.

Söz konusu  etkinliğin taslak program ve katılım formu TOBB web sitesinin www.tobb.org.tr  hizmetler/Uluslar arası İş İmkanları-Ülke Duyuruları/ Rusya bölümünde yer alıyor.

DERGİLERİMİZ