Facebook English English
Nevşehir

Güneş Enerjisi Sektöründeki Gelişmeler Ve Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesinde Yatırım Fırsatları Paneli

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın TANER YILDIZ ’ın himayelerinde , Karapınar Kaymakamlığı, Karapınar Belediyesi , Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilecek olan GÜNEŞ ENERJİSİ SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER ve KARAPINAR ENERJİ İHTİSAS ENDÜSTRİ BÖLGESİNDE YATIRIM FIRSATLARI Konulu panel 10 - 11 Ekim 2013 tarihinde Karapınar Kültür Merkezinde düzenlenecektir. Karapınar’da 6.000 h büyüklüğündeki alan Bakanlar Kurulu’nun kararıyla  8 eylül 2012  tarihinde  Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olarak ilan edilmiştir. Yapılacak olan panelle enerji alanında faaliyet gösteren üretici firmalar ve yatırımcılar bir araya getirilerek görüş alışverişinde bulunmaları yeni iş olanakları sağlamaları amaçlanmaktadır.

DERGİLERİMİZ