Facebook English English
Nevşehir

Çin Halk Cumhuriyeti Ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza gelen bir yazıya göre; 16-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Bakanımız Sayın Mehmet Mehdi Eker ve beraberindeki heyetin Çin Halkı Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ve bahse konu ziyaret esasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile AQSQIQ (Çin Halk Cumhuriyeti Kalite Kontrol Denetim ve Karantina İradesi ) arasında Gıda Güvenliği Anlaşması’nın imzalanmasının öngörüldüğü bildirilmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyen firmaların en geç 05 Nisan 2013 tarihine kadar DEİK’e bilgi vermeleri (Adem Kula e-posta akula@deik.org.tr Fax: 0212 270 37 84) gerekmektedir. Söz konusu ziyaretin katılımcı formu TOBB ana sayfası web sitesinde Hizmetler/ Uluslararası İş İmkânları/ Yurtdışı Etkinlikler başlığı altında temin edilebilmektedir.

DERGİLERİMİZ